Farel College
Een school voor iedereen!

Warm onthaal leerlingen

25 januari 2018

De kerstvakantie is voorbij en een nieuw jaar is aangebroken. In vele huizen gingen de wekkers weer vroeg dinsdagochtend, tijd om weer naar school te gaan. De leerlingen van het Oostwende College trokken warme wanten aan om de kou te doorstaan.

Bij het oprijden van het schoolplein keken ze verrast op toen ‘Happy New Year’ van ABBA uit de speaker klonk. De eerste lesdag van 2018 was een ‘warm’ welkom. De medewerkers stonden klaar om de leerlingen te ontvangen met warme chocolademelk, een handdruk en daarbij de beste wensen voor het nieuwe jaar. Leerlingen reageerden verrast. ‘Wat leuk om zo het jaar te beginnen’, was één van de reacties. Met een grote glimlach liepen de leerlingen en medewerkers, na de gezellige ontvangst, naar binnen om het jaar op te starten op school.

Een nieuw jaar, vol goede voornemens: het Oostwende College wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar!

Nieuws

Inloopspreekuur 13 februari

4 februari 2019

Oostwende organiseert samen met bedrijven techniekweek

Steeds meer kinderen en jongeren ontdekken de veelzijdigheid, het vanzelfsprekende plezier en de kansen binnen de wereld van techniek en technologische toepassingen.

Lees meer...

24 januari 2019

Open huis 30 januari

Woensdagavond 30 januari is het open huis op het Oostwende College in Bunschoten. Ouders en leerlingen groep 8 zijn van harte welkom aan de Plecht 1. Die avond kunnen ze uitgebreid kennis maken en zich laten informeren door leerlingen en docenten. Er is informatie over ondernemend onderwijs, het Oostwende Uitzendbureau, zorg en begeleiding, techniek, sport plus, stages, de leerlingenraad, enzovoorts.

Lees meer...

Infomarkt Oostwende College drukbezocht

26 november 2018

OostwendeMarkt woensdag 28 november

woensdagavond vanaf 19.30 uur de Oostwendemarkt op het Oostwende College voor ouders en leerlingen groep 8.

Lees meer...

Open huis groep 8

25 september 2018

Gezellige & geslaagde reünie

Afgelopen donderdag 20 september was de reünie ter ere van 70 jaar onderwijs in Bunschoten.

Lees meer...

24 mei 2018

Privacy vinden wij belangrijk

Wij willen onze leerlingen een veilige leeromgeving bieden. Daar hoort ook bij dat wij zorgvuldig omgaan met de privacy van onze leerlingen, hun ouders, onze medewerkers en andere betrokkenen.

Lees meer...

24 mei 2018

Goede Doelendag woensdag 6 juni

Op 6 juni is er een goede doelendag. Wij gaan ons inzetten voor Sprank en Vrienden voor Afrika.

Lees meer...

Jubileumkrant