Farel College
Een school voor iedereen!

Warm onthaal leerlingen

25 januari 2018

De kerstvakantie is voorbij en een nieuw jaar is aangebroken. In vele huizen gingen de wekkers weer vroeg dinsdagochtend, tijd om weer naar school te gaan. De leerlingen van het Oostwende College trokken warme wanten aan om de kou te doorstaan.

Bij het oprijden van het schoolplein keken ze verrast op toen ‘Happy New Year’ van ABBA uit de speaker klonk. De eerste lesdag van 2018 was een ‘warm’ welkom. De medewerkers stonden klaar om de leerlingen te ontvangen met warme chocolademelk, een handdruk en daarbij de beste wensen voor het nieuwe jaar. Leerlingen reageerden verrast. ‘Wat leuk om zo het jaar te beginnen’, was één van de reacties. Met een grote glimlach liepen de leerlingen en medewerkers, na de gezellige ontvangst, naar binnen om het jaar op te starten op school.

Een nieuw jaar, vol goede voornemens: het Oostwende College wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar!

Nieuws

In memoriam Herman Kroon

Herman trad bij ons in dienst in 2008 en kenmerkte zich door een groot hart voor collegae en
leerlingen

Lees meer...

Aanmelden reünie 20 september

Heeft u ook voortgezet onderwijs gevolgd ergens in de afgelopen 70 jaar op de plaatselijke ulo, mavo, Keistad, Sytwende, Farel Bunschoten of Oostwende College?
Dan bent u donderdagavond 20 september van harte welkom op de feestelijke reünie!

Lees meer...

Privacy vinden wij belangrijk

Wij willen onze leerlingen een veilige leeromgeving bieden. Daar hoort ook bij dat wij zorgvuldig omgaan met de privacy van onze leerlingen, hun ouders, onze medewerkers en andere betrokkenen.

Lees meer...

Goede Doelendag woensdag 6 juni

Op 6 juni is er een goede doelendag. Wij gaan ons inzetten voor Sprank en Vrienden voor Afrika.

Lees meer...

Jubileumkrant

Jubileumjaar feestelijk van start

Hanke Bruins Slot van het CDA geeft gastcollege

Hanke Bruins Slot, lid van de Tweede Kamer voor het CDA gaf een gastcollege aan de havo-5 examenklas. Ze presenteerde ook haar favoriete jeugdboek.

Lees meer...

Winnares Open Huis

Wintersportreis LO2 klas 4

Maandagochtend 29 januari zijn we met onze LO2 leerlingen uit klas 4 om 00.30 uur met de bus vertrokken richting Oostenrijk. De wintersportreis was voor iedere leerling een nieuwe bewegingservaring. De leerlingen die al konden skiën gingen snowboarden en omgekeerd. De leerlingen die nog nooit op wintersport waren geweest gingen skiën. Maandagmiddag rond de klok […]

Lees meer...

Geslaagde week 'Techniek van de toekomst'