Farel College
Een school voor iedereen!

Winnares Logo spel Open Huis

6 maart 2018

Tijdens ons Open Huis hebben de economie docenten onderzocht of de groep 7/8 leerlingen in onze regio een beetje bekend zijn met Spakenburgse en landelijke logo’s.
Onze jonge gasten mochten zich buigen over een 12-tal logo’s en aangeven welk bedrijf of merk hier bij hoort. Dat zelfs de Nijkerkse winnares Naomi Ypma bekend was met het logo van onze warme bakker Klaas Hartog en onze Meerwegen scholengroep was toch wel een positieve verrassing. Zij zit nog maar in groep 7 en had alle logo’s goed geraden! Daarom ontving zij uit handen van een van onze economie docenten een lekkere bon van La Plaza en een mooie rekenmachine!

Naomi, nogmaals goed gedaan en gefeliciteerd met je verdiende prijs!

Nieuws

Hanke Bruins Slot van het CDA geeft gastcollege

Hanke Bruins Slot, lid van de Tweede Kamer voor het CDA gaf een gastcollege aan de havo-5 examenklas. Ze presenteerde ook haar favoriete jeugdboek.

Lees meer...

Winnares Open Huis

Wintersportreis LO2 klas 4

Maandagochtend 29 januari zijn we met onze LO2 leerlingen uit klas 4 om 00.30 uur met de bus vertrokken richting Oostenrijk. De wintersportreis was voor iedere leerling een nieuwe bewegingservaring. De leerlingen die al konden skiën gingen snowboarden en omgekeerd. De leerlingen die nog nooit op wintersport waren geweest gingen skiën. Maandagmiddag rond de klok […]

Lees meer...

Geslaagde week 'Techniek van de toekomst'

Het Oostwende College doet mee aan IK PAS

IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf om gedurende een periode van 30 dagen geen alcohol te drinken.

Lees meer...

bedrijfsbezoek voestalpine

Week ‘Techniek van de Toekomst’

Bron: Algemeen Dagblad Kinderen in de regio aan de gang met techniek Dit gebeurde in het kader van de week ‘Techniek van de toekomst’ van het Bunschotense Oostwende College, die woensdag van start ging. Daartoe stond ook de Technobiel van Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf tegenover de school. Daarin mochten enkele groepen uit […]

Lees meer...

Vanaf
7 februari
Techniek
van de Toekomst

Oostwende Nieuws ‘Open Huis-editie’

In deze speciale editie van het Oostwende Nieuws benoemen we een aantal bijzondere kanten van de school.

Lees meer...

Nieuwe website Oostwende