Farel College
Een school voor iedereen!

Winnares Logo spel Open Huis

6 maart 2018

Tijdens ons Open Huis hebben de economie docenten onderzocht of de groep 7/8 leerlingen in onze regio een beetje bekend zijn met Spakenburgse en landelijke logo’s.
Onze jonge gasten mochten zich buigen over een 12-tal logo’s en aangeven welk bedrijf of merk hier bij hoort. Dat zelfs de Nijkerkse winnares Naomi Ypma bekend was met het logo van onze warme bakker Klaas Hartog en onze Meerwegen scholengroep was toch wel een positieve verrassing. Zij zit nog maar in groep 7 en had alle logo’s goed geraden! Daarom ontving zij uit handen van een van onze economie docenten een lekkere bon van La Plaza en een mooie rekenmachine!

Naomi, nogmaals goed gedaan en gefeliciteerd met je verdiende prijs!

Nieuws

In memoriam Herman Kroon

Herman trad bij ons in dienst in 2008 en kenmerkte zich door een groot hart voor collegae en
leerlingen

Lees meer...

Aanmelden reünie 20 september

Heeft u ook voortgezet onderwijs gevolgd ergens in de afgelopen 70 jaar op de plaatselijke ulo, mavo, Keistad, Sytwende, Farel Bunschoten of Oostwende College?
Dan bent u donderdagavond 20 september van harte welkom op de feestelijke reünie!

Lees meer...

Privacy vinden wij belangrijk

Wij willen onze leerlingen een veilige leeromgeving bieden. Daar hoort ook bij dat wij zorgvuldig omgaan met de privacy van onze leerlingen, hun ouders, onze medewerkers en andere betrokkenen.

Lees meer...

Goede Doelendag woensdag 6 juni

Op 6 juni is er een goede doelendag. Wij gaan ons inzetten voor Sprank en Vrienden voor Afrika.

Lees meer...

Jubileumkrant

Jubileumjaar feestelijk van start

Hanke Bruins Slot van het CDA geeft gastcollege

Hanke Bruins Slot, lid van de Tweede Kamer voor het CDA gaf een gastcollege aan de havo-5 examenklas. Ze presenteerde ook haar favoriete jeugdboek.

Lees meer...

Winnares Open Huis

Wintersportreis LO2 klas 4

Maandagochtend 29 januari zijn we met onze LO2 leerlingen uit klas 4 om 00.30 uur met de bus vertrokken richting Oostenrijk. De wintersportreis was voor iedere leerling een nieuwe bewegingservaring. De leerlingen die al konden skiën gingen snowboarden en omgekeerd. De leerlingen die nog nooit op wintersport waren geweest gingen skiën. Maandagmiddag rond de klok […]

Lees meer...

Geslaagde week 'Techniek van de toekomst'